Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Euro 2020: Turcia a pierdut și al 2-lea meci, 0-2 cu Țara Galilor

turcia.jpg

Sursa imaginii: 
france24.fr

În cea de-a doua partidă a zilei la EURO 2020 galezii s-au impus pe Stadionul Olimpic din Baku, 2-0 cu Turcia, partidă în care Gareth Bale a ratat un penalty și a dat două pase decisive.

Încă de la începutul meciului, Țara Galilor a dominat, cu mari ocazii la poarta turcilor, iar pe finalul primei reprize Gareth Bale a trimis o pasă perfectă pentru Aaron Ramsey, care a marcat pe jos, din interiorul careului.

Tot Bale a fost și eroul negative, când, în minutul 61, a ratat o lovitură de la 11 m, trimițând mingea mult peste bară.

Turcii au încercat o replică timidă, dar cea mai mare ocazie de a marca a venit abia în minutul 90, când lovitura de cap a lui Demiral a fost respinsă salvator de portarul galez Ward.

În ultimele minute a crescut tensiunea, jucătorii celor două echipe fiind la un pas de încăierare, după un duel mai dur în careul galez.

În fine, în al 5-lea minut suplimentar de joc, în urma unui corner, Gareth Bale a intrat în careu pe linia de fund și l-a găsit perfect în fața porții pe Connor Roberts, care a punctat pentru 2-0.