Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


WTA Montreal: Simona Halep a rezistat 3 ore pe teren, dar a pierdut confruntarea cu Danielle Collins

Simona Halep a rezistat 3 ore pe teren la Montreal, dar a pierdut confruntarea cu Danielle Collins. A fost prima partidă disputată de româncă după accidentarea suferită în luna mai. Locul 13 WTA părăsește Open-ul Canadei.

6-2, 4-6, 4-6. Simona Halep i s-a opus cât a putut americancei Danielle Collins. După 2 ore și 55 de minute de joc, Simo a fost eliminată în turul al doilea al Open-ului Canadei.

"Sunt foarte mulțumită de cum am jucat astăzi. Nu mă așteptam să fiu la nivelul acesta după 3 luni în care n-am jucat prea mult tenis. Am rezistat la un meci de trei ore de înalt nivel împotriva unei jucătoare care în ultima perioadă a câștigat multe meciuri și chiar turnee", a spus Simona la conferința de după meci. 

Accidentată la gamba stângă pe 12 mai, în partida cu Angelique Kerber, Simona a avut nevoie de 3 luni ca să se refacă. Problemele medicale au împiedicat-o să joace la  Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Ea declarase înainte de turneu că este la Montreal pentru a vedea "cum va rezista corpul meu şi la ce nivel pot juca după această pauză".

Simona Halep va primi un premiu de 13.300 de dolari pentru prezența la Montreal.

Constănțeanca și-a anunțat prezența la turneul de la Cincinnati, care va avea loc între 16 și 22 august. Urmează apoi US Open.