Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Edi Iordănescu a fost instalat oficial ca antrenor al FCSB: „Vă garantez că totul este în mâna mea”

edi_iordanescu.jpg

Sursa imaginii: 
facebook

Tehnicianul a susținut, miercuri, primul antrenament pe banca echipei roș-albastre și a spus că este important să se schimbe atitudinea și implicarea, pentru a readuce spectatorii pe stadion.

Edward Iordănescu a declarat mai întâi că la FCSB a găsit ceea ce se aștepta să găsească:

Este o onoare, o provocare, dar cred că cuvântul cheie este responsabilitate. Simt o responsabilitate enormă”, a spus Iordănescu Jr., adăugând că că a venit la FCSB să antreneze „pentru echipă, pentru jucători,  acest grup de băieți care consider că sunt extrem, extrem de talentați cu foarte mult potențial și cu foarte multe lucruri să demonstreze”.

Antrenorul a spus că este important să se schimbe atitudinea, implicarea și că este important ca prin joc să se reușească aducerea spectatorilor la stadion, „dar pentru asta trebuie rezultate”.

Recunosc că nu am o baghetă magică, nu am vreo poțiune miraculoasă, totul înseamnă muncă, repetiție”.

Edi Iordănescu a spus că le garantează fanilor FCSB că „foarte multe lucruri care probabil le-au digerat mai greu și nu le-au plăcut” vor fi 100% în mâna sa, referindu-se, cel mai probabil, la implicarea patronului în munca antrenorului.

Mi-asum tot ceea ce înseamnă activitatea echipei, mi-asum tot ce înseamnă rezultate ale echipei, totul va fi în responsabilitatea mea și totul va fi în puterea mea de decizie”, a spus noul tehnician al echipei patronate de Gigi Becali.