Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United

ronaldo.jpg

Sursa imaginii: 
france24.fr

Cel mai prolific marcator din istoria competițiilor europene a plecat de la Juventus Torino și a revenit la echipa la care s-a afirmat la nivel înalt – Manchester United, a anunțat vineri seara gruparea engleză.

Formația „diavolilor roșii” a comunicat că a ajuns la un acord cu cei de la Juve, iar Cristiano Ronaldo mai trebuie doar să treacă de examenul medical și să-și negocieze salariul.

La rândul lui, CR7 a scris pe paginile lui oficiale, pe rețelele de socializare:

Astăzi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia şi cu siguranţă unul dintre cele mai mari din Europa. Mi-am dăruit inima şi sufletul pentru Juventus şi voi iubi întotdeauna oraşul Torino. (...) Mereu voi fi unul de-al vostru. Eşti, de acum, parte din istoria mea, aşa cum eu sunt din a ta”, a scris Cristiano Ronaldo.

Portughezul a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

De asemenea, Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United.

Întoarcerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare, mai scrie presa britanică.