Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cristian Balaj este noul președinte al clubului CFR Cluj

balaj_facebook.jpg

Sursa imaginii: 
Facebook / Cristian Balaj

Fostul arbitru a anunțat pe Facebook că a ajuns la o înțelegere cu campioana Românie la fotbal și va prelua postul de președinte al grupării ardelene.

Balaj, până acum președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, ANAD, a negat ieri faptul că ar fi acceptat oferta clujenilor. Apoi, a confirmat înțelegerea în cursul zilei de marți:

"Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională.

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore.

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern", a anunțat Balaj.

Amintim, funcția de președinte al lui CFR Cluj rămăsese liberă după plecarea lui Marius Copilu, demis împreună cu antrenorul Marius Șumudică, în urma ratării calificării în grupele Europa Leage.