Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Dan Petrescu nu vine la echipa națională

dan_p_2.jpg

Dan Petrescu
Dan Petrescu
Sursa imaginii: 
Facebook/CFR Cluj

Subiectul desemnării lui Dan Petrescu în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a fost tranșat luni de președintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj. El a anunțat într-o scurtă declarație, pentru site-ul clubului, că cele două părți au decis să continue colaborarea.

Prin acest anunț, practic, Dan Petrescu spune că a declinat oferta primită de la Federația Română de Fotbal de a prelua frâiele echipei naționale.

„În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR Cluj. Ne bucurăm, suntem fericiți, e un antrenor în care avem încredere și un om de cuvânt, așa cum am mai spus-o.”, a spus președintele ardelenilor, Cristian Balaj.

Referindu-se la performanțele clubului pe care îl conduce, Balaj a mai spus: „A fost un sezon greu, cu multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Din competițiile europene ne-am fi dorit mai mult. În schimb în campionatul intern am bătut recorduri și am avut multe meciuri câștigate în ultima perioadă, fără gol primit. Felicităm jucătorii, staful tehnnic, mulțumim suporterilor care au fost alături de noi și lucrăm în continuare, împreună și cu Dan Petrescu, preocupați pentru a avea un sezon mai bun, anul viitor, în competițiile europene, în mod special.”

Cristian Balaj, a transmis și un mesaj de sfârșit de an: „Suporterilor și tuturor persoanelor din fotbalul românesc, acționarilor, sponsorilor, tuturor celor care sunt implicați în acest fenomen fotbalistic, le dorim să aibă sărbători frumoase și un sincer La mulți ani!”