Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Adrian Mutu, la Fiorentina?

adrian_mutu_revenire_la_fiorentina.jpg

Adrian Mutu s-ar întoarce la Fiorentina.

Atacantul Adrian Mutu declară că ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina, dacă formaţia toscană l-ar solicita, pentru a-l înlocui pe Giuseppe Rossi, care va lipsi de pe teren mai multe luni, în urma unei accidentări.

Adrian Mutu s-ar întoarce oricând la Fiorentina. "Regret ceea ce i s-a întâmplat lui Rossi, juca foarte bine şi ajuta Fiorentina. Eu la Fiorentina? Ştiţi cu toţii ce simt pentru acest oraş şi această echipă. Am rămas în relaţii bune cu membrii conducerii. Acum mă antrenez cu un preparator fizic spaniol. Am avut discuţii cu Petrolul, încă nu am semnat nimic şi dacă Della Valle (patronul Fiorentinei-n.r.) mă va chema, nu mă voi gândi de două ori", spune atacantul la Radioblu.

Adrian Mutu a jucat la Fiorentina între anii 2006 şi 2011. El a marcat 54 de goluri în această perioadă.

Declaraţia fotbalistului are toate şansele să nu fie pe placul oficialilor echipei Petrolul Ploieşti. Mutu anunţa în noiembrie anul trecut că din ianuarie 2014 va semna un contract pe un an şi jumătate cu formaţia prahoveană. Contractul jucătorului cu echipa franceză Ajaccio a fost reziliat acum câteva zile.