Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Halep: Am avut emoţii foarte mari în sferturile Australian Open

halep_am_avut_emotii_foarte_mari_in_sferturile_australian_open.jpg

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Australian Open (Foto: Reuters/Bobby Yip).

Jucătoarea de tenis Simona Halep justifică ratarea calificării în semifinalele Australian Open. Sportiva declară că a avut emoţii foarte mari la meciul cu slovaca Dominika Cibulkova şi nu s-a putut bucura de joc.

Simona Halep spune că va trebui să muncească mai mult şi să se pregătească mai bine, informează site-ul oficial al Australian Open.

"Pur şi simplu nu am putut juca astăzi. Am avut emoţii, foarte mari emoţii şi nu mi le-am putut controla. Înainte de meci am fost foarte nervoasă, nu am simţit mingea, nu m-am putut mişca şi nu am putut juca. Însă Dominika a jucat foarte bine, loveşte puternic şi se mişcă foarte mult. Pot spune că s-a simţit şi lipsa de experienţă. Parcă nu am pregătit meciul foarte bine, am fost lipsită de concentrare, nu m-am putut relaxa şi nu m-am putut bucura de joc. Dar trebuie să fiu optimistă şi să iau acest rezultat ca pe ceva bun. Mă gândesc că voi mai avea şanse să joc în sferturi la Grand Slam-uri. Dar trebuie să muncesc mult. Vreau să fiu mai bine pregătită pentru meciurile mari. Trebuie să muncesc mai mult, mult mai mult", declară ea.

Simona Halep, favorita numărul 11, a fost învinsă miercuri de Dominika Cibulkova (Slovacia), a 20-a favorită, cu scorul de 6-3, 6-0, în sferturile Australian Open.