Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Reacții după înfrângerea Simonei Halep la Australian Open

simona_halep_australian_open_28557000.jpg

Simona Halep invinsa de Ekaterina Marakova la Australian Open 2015

Simona Halep a părăsit Australian Open în faza sferturilor de finală, la fel ca în 2014, dupa ce a fost învinsă de Ekaterina Marakova, locul 10 WTA. Site-ul oficial al turneului Australian Open notează că Makarova a "demolat-o" pe Simona Halep, subliniind că rusoaica a cedat doar patru ghemuri.

 

De 69 de minute a avut nevoie Ekaterina Marakova, locul 10 WTA, pentru a o învinge pe Simona Halep. Cap de serie numărul trei, românca a fost agitată, a greșit mult și nu a reușit să schimbe din mers planul tactic. În conferința de presă de după meci, Simona a recunoscut că nu a avut o zi prea bună:

Rusoaica s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-0 dupa doar o oră și nouă minute de joc. După meci Ekaterina Marakova a declarat că este foarte fericită că a învins-o pe Halep, în fața căreia pierdure în urmă cu 2 ani.  

Lipsa de concentrare şi felul relaxat în care a abordat partida au fost "taxate" de lumea tenisului. "Halep a jucat astăzi de parcă nu şi-ar fi dorit să fie acolo. Mental, ea nu a fost  niciun moment concentrată la meci", a spus fostul numărul 1 mondial, Lindsay Davenport, pentru Tennis Channel.

Românca, aflată la prima înfrângere în 2015, îşi va păstra locul 3 WTA şi după încheierea acestei competiţii. Pentru parcursul de la Australian Open, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 241.000 de euro și 430 de puncte în clasamentul WTA.

 
Simona Halep pierde la Australian Open 2015