Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep s-a calificat în sferturile BRD Bucharest Open

Simona Halep merge mai departe la BRD Bucharest Open. Numărul 3 WTA s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei dotate cu premii în valoare totală de 250 de mii de dolari.

Simona Halep a învins-o în turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-2, 6-4, pe jucătoarea sârbă Alexandra Krunici, locul 155 WTA.

Din cauza ploii de joi seară, tribunele Terenului Central din cadrul Arenelor BNR au fost doar pe trei sferturi pline.

Principala favorită a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep spune că în setul al doilea îi obosiseră picioarele şi braţul: "Oboseala cred că a apărut un pic la mine în setul doi. Braţul mi-a obosit, picioarele îmi obosiseră, dar am reuşit să returnez foarte bine şi să iau ghemul pe serviciul ei. A fost un pic de cădere, dar în ultimul ghem am reuşit să îmi iau serviciul. A fost un meci greu. Adversara a jucat bine, este o luptătoare, joacă până la ultima minge. Ştiam că va fi un meci greu. A fost destul de dificil în finalul meciului şi am reuşit să stau liniştită şi să termin cu bine".

Jucătoarea Monica Niculescu va evolua în primul meci al zilei de vineri de pe Terenul Central, urmând să o întâlnească pe slovena Polona Hercog, cap de serie numărul opt, în timp ce Simona Halep va juca împotriva Larei Arruabarrena, din Spania, de la ora 19.