Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep: Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial

halep.jpg

Simona Halep, cu trofeul de finalistă a Turneului Campioanelor (FOTO: REUTERS/Edgar Su)

Simona Halep a revenit luni în ţară, după participarea la Turneului Campioanelor, unde a ajuns până în finala pierdută în faţa Serenei Williams cu scorul de 3-6, 0-6. “Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial”, a declarat Simona Halep pe Aeroportul Henri Coandă, sportiva română care încheie anul 2014 ca a treia jucătoare în clasamentul mondial.

"Serena mi-a spus pe podium că vrea să facă poză cu viitorul număr 1 mondial şi că mama ei face poză. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis. Probabil că se va întâmpla într-o zi, nu pot să spun acum chiar dacă va fi, însă îmi doresc foarte mult să ajung acolo, dar aşa cum am mai spus, clasamentul nu este foarte important pentru mine, ci să câştig foarte multe meciuri şi multe titluri. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important", a spus Halep, conform Mediafax.

Simona Halep a afirmat că în finala pierdută în faţa Serenei Williams i-a cedat braţul. "A fost o săptămână foarte frumoasă pentru mine. Mă bucur să fiu din nou acasă şi mă bucur că am terminat anul ăsta deosebit cu un turneu deosebit. Sunt bucuroasă, sunt împlinită şi mă rog la Dumnezeu să îmi dea putere să continui rezultatele astea deosebite. Primul meci a fost mai ok pentru mine, pentru că am fost mult mai odihnită, mult mai proaspătă, era al doilea meci din turneu şi eram foarte odihnită. Cred că am şi surprins-o, pentru că nu mă ştia, nu am jucat deloc anul acesta cu ea şi probabil a fost ceva nou şi pentru ea. În al doilea meci am fost destul de obosită, am jucat destul de bine şi destul de mult, am avut meciuri destul de grele. Am servit destul de bine, iar braţul meu a cam cedat în finală, dar sunt destul de bucuroasă că am putut să ajung până acolo şi că am avut posibilitatea să joc de două ori cu Serena într-o săptămână", a precizat Halep.

Întrebată dacă va continua şi anul viitor colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, Simona Halep a anunţat că după vacanţă va lua o decizie în această privinţă: "După vacanţă voi lua decizii ce ţin de echipa mea şi de viitor. Pauză momentan şi după aia voi pleca la munte, să mă antrenez pentru noul an. Va fi un an foarte greu, dar trebuie să mă bucur de el şi să văd ce pot să fac mai bine decât anul acesta".

Simona Halep a precizat că a fost surprinsă când a văzut cât de mulţi români au încurajat-o în meciurile de la Turneul Campionilor. "Am avut familia, prieteni, echipa, au venit chiar şi persoanele de anul trecut de la Sofia, au fost mulţi români şi vreau să le mulţumesc că şi-au făcut timp să mă susţină la fiecare meci. Este deosebit să vezi că şi la Singapore vin oamenii să te susţină", a completat Halep.