Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Un nou antrenor pentru Simona Halep

halep_3.jpg

Simona Halep va fi antrenată de Daniel Dobre
Simona Halep va fi antrenată de Daniel Dobre
Image source: 
Reuters / Andrew Boyers Livepic

Simona Halep a renunţat la colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă. Tenismena română a luat această decizie după eliminarea, săptămâna trecută, din sferturile de finală ale turenului de la Birmingham. Halep va fi pregătită în continuare de un alt antrenor român.

Colaborarea dintre Simona Halep şi Victor Ioniţă ia sfârşit după un început ratat al sezonului pe iarbă, înfrângerea de la Birmingham, care a venit după un sezon de-a dreptul ratat pe zgură: Simona a fost eliminată în turul 2 de la Roland Garros, după ce anul trecut a jucat finala.

Comunicarea din cei doi nu a părut a fi satisfăcătoare nici când lucrurile mergeau mai bine pentru campioana română: Simona Halep şi-a manifestat de mai multe ori nemulţumirea că Victor Ioniţă nu o susţine mai mult în timpul meciurilor. Camerele de luat vederi au surprins-o chiar pe tenismenă folosind un limbaj sfidător la adresa antrenorului său care îi dădea sfaturi în timpul unor partide.

Totuşi, colaborarea dintre cei doi a adus şi câteva rezultate notabile: cu Ioniță antrenor, în 2015, Simona a câștigat trei turnee, la Shenzen, în ianuarie, la Dubai, în februarie și la Indian Wells în martie. Românca n-a reușit însă performanţe pe măsură în cele două turnee de Grand Slam din acest an, fiind eliminată în sferturi la Australian Open și în turul doi la Roland Garros.

Cu cine se va pregăti, însă, în continuare Simona Halep? Daniel Dobre este cel care îi va fi alături la următorul Grand Slam, competiţia de la Wimbledon, informează Digisport.

El a mai colaborat cu Simona Halep, făcând parte din staful jucătoarei la turneul campioanelor din 2014, de la Singapore.