Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Primul eşec major pentru Mirel Rădoi la Steaua

primul_esec_major_pentru_mirel_radoi_la_steaua.jpg

Steaua a pierdut Supercupa României la fotbal (Foto: www.steauafc.com)
Steaua a pierdut Supercupa României la fotbal (Foto: www.steauafc.com)

Echipa Steaua a pierdut Supercupa României la fotbal. Campioana a fost învinsă de ASA Târgu Mureş, cu scorul de 1-0. "Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat", declară antrenorul Mirel Rădoi.

ASA Târgu Mureş, vicecampioana României, a câştigat Supercupa, după ce a învins miercuri la Constanţa, cu scorul de 1-0, echipa Steaua Bucureşti.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Axente, în mintul 63.

Acesta a fost primul şi ultimul meci la ASA Târgu Mureş pentru antrenorul Dan Petrescu, tehnician care va pleca în China. De asemenea, a fost primul meci oficial la Steaua şi pentru antrenorul Mirel Rădoi.

Tehnicianul stelist a declarat la Sport.ro că el şi staff-ul său sunt vinovaţi pentru înfrângerea din Supercupa României: "Trebuie să ne aducem aminte că am întâlnit o echipă care a trecut printr-o perioadă dificilă şi care s-a motivat mai mult decât noi. Eu şi staff-ul suntem vinovaţi pentru acest rezultat, poate că nu am reuşit să îi motivăm pe jucători pentru această partidă. Nu ne putem ascunde în spatele motivului că am fi obosiţi după cantonament şi ASA e în aceeaşi situaţie. Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat în această seară. Felicitări celor de la ASA că au ştiut să fie mai motivaţi decât noi!".

De partea sa, Dan Petrescu spune tot la Sport.ro că a avut o lună incredibil de grea la ASA Târgu Mureş, în care a reuşit să facă miracole: "A fost o lună incredibil de grea, am făcut miracole, am cumpărat 12 jucători, după care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. N'Doye s-a antrenat doar patru zile şi a jucat excelent. Am avut probleme mari, a trebuit să schimb ceva, pentru că echipa nu a arătat foarte bine la antrenament. Steaua a fost mult mai bună în prima repriză, am fost marcaţi de evenimente, dar i-am certat zdravăn la pauză. Le-am zis: vreţi să plec de acum? Şi s-a văzut".