Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Astra Giurgiu, surpriza Ligii Europa

astra_giurgiu_surpriza_ligii_europa.jpg

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică (Foto: www.afcastragiurgiu.ro)
Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică (Foto: www.afcastragiurgiu.ro)

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins joi pe teren propriu, cu 2-1, formaţia engleză West Ham United, în manşa secundă a turului trei preliminar.

Golurile de joi seară ale Astrei au fost marcate de Budescu, în minutele 33 şi 36, în timp ce pentru englezi a înscris Lanzini, în minutul 3.

În turul de la Londra, Astra şi West Ham United au terminat la egalitate, scor 2-2.

Antrenorul Marius Şumudică vorbeşte la Digi Sport despre o victorie mare a carierei sale: "Sunt puţin istovit, dar merită. Trebuie să-mi felicit băieţii, au făcut un meci bun. Am arătat că avem forţă să revenim de la 0-1. Sunt mândru că am reuşit să facem trei puncte pentru România, la fel ca şi Târgu Mureş. Am avut probleme cu şase jucători, au luat un virus. Este o victorie mare a carierei mele de antrenor. Ne-am calificat datorită jocului şi rezultatului din deplasare. La norocul meu, în play-off sigur dăm de Fenerbahce sau de Dortmund".

Tragerea la sorţi a meciurilor din barajul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.

De partea sa, echipa ASA Târgu Mureş a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa, deşi a învins joi în deplasare, cu 2-1, formaţia franceză AS Saint-Etienne, în manşa secundă a turului trei preliminar. În tur, ASA Târgu Mureş a fost învinsă pe teren propriu cu 3-0.