Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep şi-a aflat adversarul din turul doi de la Cincinnati

halep_reuters_2.jpg

Simona Halep va avoua direct în turul al doilea al competiţiei de la Cincinnati
Simona Halep va avoua direct în turul al doilea al competiţiei de la Cincinnati
Image source: 
Nick Turchiaro-USA TODAY Sports

A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, va evolua împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Cincinnati. Jucătoarea din Hexagon a trecut în turul I de Daniela Hantuchova.

Graţie statutului de favorită numărul 3, Simona Halep va avoua direct în turul al doilea al competiţiei de la Cincinnati.

În prima manşă a turneului din SUA, Mladenovic, 22 de ani, a trecut, marţi, cu scorul de 6-2, 6-1, de Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 68 WTA, beneficiară a unui wild card. Partida a durat 56 de minute.

Mladenovic a câştigat ambele partidei disputate până în prezent cu Halep. Românca a fost învinsă în 2014, în prima manşă a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, de Mladenovic, iar anul acesta, în iunie, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4), în sferturile de finală ale turneului de la Brimingham.

Meciul Halep-Mladenovic din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, competiţie cu premii de 2,7 milioane de dolari, va avea loc miercuri.