Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua. Cine-i ia locul?

mirel_radoi_demisionat_steaua_cine_ia_locul.jpg

Mirel Rădoi demisionează de la Steaua.
Mirel Rădoi demisionează de la Steaua.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia din funcţia de director sportiv al echipei Steaua. El precizează că a luat decizia cu o zi înaintea meciului cu Astra Giurgiu, pierdut duminică, scor 0-1, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Mirel Rădoi îşi justifică demisia de la Steaua: "Îmi asum toată răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat până acum la Steaua şi cred că e momentul să ne despărţim. Dacă filozofia pe care o avem noi, aşa bună, rea, cum e, vedem că nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Am avut rugămintea faţă de staff să rămână în continuare, ca echipa să nu treacă prin momente şi mai grele după plecarea mea, pentru că este o perioadă prea scurtă pentru următoarea partidă şi să nu creăm o şi mai mare debandadă la echipă. Dacă ideile pe care eu le am nu se mai crede în ele, eu vreau să mor pe mâna mea. Eu am adus echipa în acest loc în clasamente, eu sper ca ei (n.r.-jucătorii) să mă salveze, să aibă o altă evoluţie şi să câştige începând de miercuri".

Mirel Rădoi spune că a luat decizia înaintea partidei cu Astra: "Indiferent ce se întâmpla în această seară, luasem decizia de a renunţa. Am hotărât să vin şi la această partidă, tocmai pentru a nu crea probleme. Decizia mea de a nu mai continua era luată de ieri (n.r.-sâmbătă)".

Mirel Rădoi a preluat echipa Steaua în luna iunie, înlocuindu-l pe Constantin Gâlcă. Rădoi (34 de ani) s-a aflat la prima experienţă de antrenor principal, după retragerea din activitatea de fotbalist.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că este posibil ca actualul staff, în frunte cu Dumitru Dumitriu, să continue la conducerea tehnică a echipei, după demisia lui Mirel Rădoi.

Printre numele vehiculate de presa sportivă pentru înlocuirea lui Rădoi se află Laurenţiu Reghecampf şi Cosmin Olăroiu.