Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Denis Alibec s-a accidentat grav cu Albania. Atacantul naționalei va lipsi cel puțin două luni din teren

alibec.jpg

Image source: 
lpf.ro

Accidentarea lui Denis Alibec din meciul cu Albania de la Euro 2016 este gravă. Atacantul Astrei Giurgiu şi al echipei naţionale va lipsi minimum două luni de pe gazon, potrivit DigiSport.

Alibec a aflat, miercuri, că are ligamentul colateral rupt la piciorul stâng. Atacantul va rata cu Astra turul trei preliminar din Liga Campionilor, dar și play-off-ul cupelor europene.

Titularizat în meciul cu Albania de către Anghel Iordănescu, Alibec a fost înlocuit cu Gabriel Torje în minutul 57. Atacantul echipei Astra Giurgiu s-a prăbuşit pe gazon după un duel pentru minge cu mijlocaşul albanez Basha. Aflat în aer, Denis Alibec a fost atins de adversar înainte de aterizare, a pus piciorul strâmb în pământ şi a suferit o accidentare la genunchi. Cu dureri extrem de mari, Alibec a primit îngrijiri pe teren şi la margine, iar după câteva minute a fost dus spre vestiare tot pe targă.

Potrivit DigiSport, după ce a aflat verdictul în cazul accidentării lui Alibec, conducerea Astrei a început deja căutările pentru a aduce un nou atacant, care să-i ajute în tentativa de a ajunge în Liga Campionilor.

Denis Alibec a evoluat în 26 de partide sezonul precedent de Liga 1 și a reușit să marcheze 16 goluri pentru Astra, fiind golgheterul echipei.