Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Marian Drăgulescu: Sunt mândru de mine, mă gândesc şi la Olimpiada de la Tokyo

marian_dragulescu_mandru_mine_gandesc_olimpiada_tokyo.jpg

Marian Drăgulescu la Rio (Foto: Reuters/Athit Perawongmetha)
Marian Drăgulescu la Rio (Foto: Reuters/Athit Perawongmetha)

Gimnastul Marian Drăgulescu s-a clasat pe locul al patrulea în finala de la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. El este mulţumit de prestaţia sa şi se gândeşte să participe şi la Olimpiada de peste patru ani.

Marian Drăgulescu a pierdut la departajare medalia de bronz, în condiţiile în care a avut acelaşi punctaj ca sportivul clasat pe trei, dar o execuţie mai slabă. Medalia de aur i-a revenit nord-coreeanului Se Gwang Ri.

Marian Drăgulescu (35 de ani) se arată mulţumit de prestaţia sa: "Nu a fost să fie, motivaţia a rămas în picioare. La anul urmează Europenele din România şi dacă sunt sănătos, Doamne ajută, atunci mă gândesc şi la Tokyo (...). Am făcut ce mi-am propus. Ăsta e concursul, conjunctura. La Londra, patru au picat pe jos, acum toată lumea şi-a făcut treaba brici. Sunt mândru de mine, mă bucur că ambele sărituri le-am pus în picioare! Faptul că m-am calificat e o realizare, e o mare realizare (...). Am fost foarte aproape de medalie, dar nu sunt supărat. Nu plec cu gânduri negative de la Rio".