Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Surpriză la Londra: Astra o elimină pe West Ham din Europa League

stadion.jpg

Image source: 
facebook/Europa League

Campioana României la fotbal, Astra Giurgiu, a reușit să producă joi seara surpriza etapei în Europa League, învingând cu 1-0, în deplasare pe London Stadium, echipa West Ham United. După rezultatul de 1-1 obținut pe teren propriu în urmă cu două săptămâni, Astra s-a calificat în grupele Europa League. Este a doua oară consecutiv când Astra trece de West Ham, după ce anul trecut a eliminat-o, tot din Europa League, cu scorul general de 4-3.

Astra a dat lovitura în finalul primei reprize, pe contraatac: Alibec a creat un spațiu pe care s-a demarcat Teixeira iar Daniel Niculae i-a pasat excelent portughezului, care nu l-a iertat pe Randolph.

Este pentru a doua oară când Astra se califică în grupele Europa League, iar suma de bani pe care o va obține de la UEFA pentru această calificare, o va ajuta, probabil, să se pregătească mai bine pentru obținerea unui nou titlu național.

România va avea două echipe în grupele Europa League: Steaua București și Astra Giurgiu. Tragerea la sorți a grupelor are loc astăzi, vineri 26 august, de la ora 14.00.