Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Fotbal: România - Muntenegru, doar 1-1

fotbal.jpg

Image source: 
FRF / Mircea Roșca / sportpictures.eu

Echipa națională a României a remizat (1-1) cu selecționata Muntenegrului, duminică seara la Cluj, în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, după un joc modest.

Adi Popa a reușit deschiderea scorului abia cu 6 minute înaintea finalului timpului regulamentar, dar bucuria nu a durat decât câteva minute, pentru că Jovetic a egalat, reluând perfect o centrare de pe partea stângă, dintr-o lovitură liberă. Incredibilul s-a produs în minutul 94 când Keșeru a fost faultat în careu, arbitrul englez a acordat penalty iar Nicușor Stanciu a tras, cu seninătate, mult peste poartă.

A fost primul meci sub conducerea tehnică a selecționerului german Cristoph Daum. „Nu sunt complet mulţumit pentru că am avut şansa să câştigăm acest meci. Pot să spun doar că echipa a făcut o treabă bună, mai puţin rezultatul”, a declarat el după meci.

În celelalte două meciuri ale grupei din care face parte România, Danemarca a învins Armenia cu 1-0, iar Kazahstan a remizat acasă cu Polonia, scor 2-2.

Următorul meci al echipei naționale va avea loc în data de 8 octombrie, în deplasare, cu Armenia.