Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Doi suporteri polonezi şi cinci români reţinuţi în urma incidentelor de la meciul România - Polonia au fost puşi sub control judiciar

Cei doi suporteri polonezi şi alţi doi conaţionali sunt urmăriţi penal pentru încăierare, procurorii luând pentru doi dintre ei măsura controlului judiciar, prin care le-au fost interzise participările la evenimente sportive.

Prin măsura preventivă nu le-a fost interzisă părăsirea ţării, ci au fost obligaţi să se prezinte în faţa anchetatorilor români atunci când sunt chemaţi şi li s-a interzis să participe la evenimente sportive, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Un alt incident, în care au fost implicaţi şase suporteri români, a avut loc înaintea meciului România – Polonia, pe strada Iancului, în apropierea Arenei Naţionale. Cei şase suporteri au fost duşi la Secţia 9 de Poliţie, iar cinci dintre aceştia au fost reţinuţi pentru încăierare.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a precizat că au fost înregistrate 12 contravenţii şi şase infracţiuni la meciul România - Polonia.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.