Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Veste proastă pentru suporterii CFR Cluj

veste_proasta_suporterii_cfr_cluj.jpg

CFR Cluj nu scapă încă de insolvenţă (Sursa foto: Facebook/CFR Cluj)
CFR Cluj nu scapă încă de insolvenţă (Sursa foto: Facebook/CFR Cluj)

CFR Cluj ratează şansa de a juca în sezonul 2017-2018 al cupelor europene la fotbal. Instanţa a respins luni cererea clubului ardelean de a ieşi din insolvenţă, pe motiv că mai sunt creditori care cer bani.

Următorul termen în proces este 31 martie, prea târziu pentru ca formaţia CFR Cluj să mai prindă cupele europene, aşa cum şi-ar fi dorit conducătorii clubului.

"A fost repusă cauza pentru 31 martie. Sunt făcute cereri cu caracter şicanatoriu. Eu unul nu le-aş lua în considerare, pentru că acestea pot apărea în fiecare zi şi mă tem că se va întâmpla la fel şi în 31 martie. Probabil, judecătorul sindic a vrut să se lămurească ce e cu aceste cereri. Nu există nici un impediment de închidere a procedurii din punct de vedere legal. Nu s-au folosit altfel de mijloace legale, cum ar fi compesarea sau altceva. Toţi creditorii au fost plătiţi cu bani cash", a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei, pentru ProSport.

Pe de altă parte, ca să aibă şanse de a juca în cupele europene în sezonul 2018-2019, CFR Cluj trebuie să iasă din insolvenţă până pe 31 mai.