Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep, în sferturi la Roland Garros, după ce a „zdrobit-o” pe Carla Suarez Navarro

simona_halep_sferturi_roland_garros_carla_suarez_navarro.jpg

Simona Halep merge în sferturile Roland Garros, după victoria în faţa jucătoarei spaniole Carla Suarez Navarro (Foto: AFP/Francois Xavier Marit)
Simona Halep merge în sferturile Roland Garros, după victoria în faţa jucătoarei spaniole Carla Suarez Navarro (Foto: AFP/Francois Xavier Marit)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat luni în sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Numărul 4 WTA a învins-o clar pe sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro (23 WTA), cu 6-1, 6-1.

Simona Halep declară că meciurile cu jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro au fost mereu grele: “De fiecare dată au fost meciuri grele contra ei, nu câştigasem niciodată pe zgură. Nu am lăsat-o să intre în teren, am dominat, totul a fost minunat pentru mine. E  jucătoare talentată, deschide unghiurile, azi am făcut-o să se grăbească şi lucrurile au mers din plin pentru mine”.

“Cred că mă voi mai antrena puţin, am jucat bine, dar vreau să alerg mai mult. O să-l întreb pe antrenorul meu ce am de făcut", a spus Simona Halep după meciul de luni.

Românca va juca în sferturile de la Roland Garros cu Elina Svitolina (Ucraina), locul 6 WTA, care a trecut în optimi de Petra Martici (Croaţia), locul 290 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată la Roland Garros cu 340.000 de euro şi 430 de puncte WTA.