Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cosmin Contra este noul selecționer al României

contra_dinamo.jpg

Sursa imaginii: 
wikipedia.org

Federația Română de Fotbal a ajuns la o înțelegere de principiu cu antrenorul Cosmin Contra în privința preluării postului de selecționer al Naționalei României.

Noul antrenor al tricolorilor, Cosmin Contra, îi va urma în funcţie germanului Christoph Daum.

Agerpres aduce în atenție că, vineri, tehnicianul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, declara, într-o conferinţă de presă, că a avut un prim contact cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal cărora le-a transmis că este pregătit să antreneze prima reprezentativă a României. Contra a menţionat că nu a negociat cu reprezentanţii FRF şi s-a arătat onorat de faptul că este unul dintre antrenorii aflaţi pe lista succesorilor lui Christoph Daum, al cărui contract a fost reziliat după ratarea calificării la CM 2018.

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat că tehnicianul Cosmin Contra este cea mai bună alegere pentru postul de selecţioner şi că se bucură pentru el, notează news.ro Mutu a precizat că de luni Contra nu va mai conduce antrenamentele echipei Dinamo şi că Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu sunt variantele din ţară pentru postul de tehnician.

FC Dinamo a anunţat că tehnicianul Cosmin Contra, care a ajuns duminică la un acord de principiu cu FRF pentru preluarea postului de selecţioner, va susţine o conferinţă de presă, luni, la ora 12.30.