Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


CFR – FCSB, ora 21.00: Duelul favoritelor cu casa închisă și ochii pe arbitraj

dan_p.png

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu
Sursa imaginii: 
www.cfr1907.ro

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc, joi seară, în etapa a 11-a într-o partidă pe care specialiștii o califică drept duelul celor mai bune echipe din capionatul intern. În orele premergătoare meciului, oficiali ai ambelor echipe au vorbit despre eventualele probleme de arbitraj.

În Liga 1 la fotbal se joacă, joi seară, cel mai așteptat meci al începutului de campionat. Se întâlnesc principalele favorite la titlu: liderul campionatului, CFR Cluj, și ocupanta locului 4, FCSB.

Preşedintele clubului ardelean, Iuliu Mureşan, a declarat că toate bieltele puse în vânzare, aproximativ 16.000, s-au epuizat, gruparea ardeleană având încasări de peste 100.000 de euro.

Oficialul clujean a mai spus că îşi doreşte ca formaţia sa să învingă pe FCSB fără greşeli de arbitraj, dar dacă acestea vor fi, să fie în favoarea ardelenilor.

"Doresc să câştigăm fără greşeli de arbitraj, dar dacă e să fie, să fie pentru noi. Pot să-mi permit chestia asta, eu ţin cu echipa mea", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

Replica lui Mureșan vine în contextul în care directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, și-a reafirmat, azi, îngrijorarea cu privire la arbitrajele din Liga I, care, în opinia sa, îi avantajează pe clujeni.

Rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care a spus zilele trecute că vrea să câştige partida cu FCSB dintr-un penalti, Stoica a spus: "Nu mă miră, dacă aşa au fost învăţaţi să câştige în istoria clubului numai cu penaltiuri în minutul 93. Şi-au permis să facă orice. Am crezut că s-au terminat vremurile alea."

Mureşan a catalogat drept incorecte aceste afirmaţii: "Eu îmi doresc să câştig. Şi din penalti, importantă e victoria. E foarte incorect. Mesajul era pentru arbitri. Ei pun presiune pe arbitri, nu pe jucători. Dar nu cred că arbitrul Ovidiu Haţegan se va lăsa influenţat", a precizat oficialul ardelenilor.

Meciul CFR Cluj - FCSB se va disputa cu începere de la ora 21.00 și va conta pentru etapa a 11-a a Ligii I.

Înaintea acestei partide, clasamentul Ligii 1 este următorul: