Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep, surpriza zilei la turneul de la Wuhan

simona_halep_turneu_wuhan.jpg

Simona Halep, eliminată la Wuhan (Sursa foto: AFP/Tiziana Fabi/arhivă)
Simona Halep, eliminată la Wuhan (Sursa foto: AFP/Tiziana Fabi/arhivă)

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost eliminată de rusoaica Daria Kasatkina în turul secund al turneului de la Wuhan (China). A doua jucătoare a lumii a cedat în două seturi în faţa numărului 31 WTA.

Simona Halep a fost învinsă de Daria Kasatkina la Wuhan cu scorul de 6-2, 6-1. Românca a pierdut după o oră și 13 minute de joc.

Constănţeanca a fost nervoasă pe teren şi nici măcar intervenția antrenorului Andrei Pavel nu a reușit să schimbe ceva în jocul ei.

“Las-o să termine meciul, dar nu-i da tu (n.r.-punctele)”, i-a spus Andrei Pavel jucătoarei sale, la scorul de 6-2 şi 4-1, dar Halep nu l-a ascultat şi a părăsit pentru a treia oară un turneu în acest an după primul meci jucat.

După ce a strigat “proasta naibii” în setul secund, la 0-1 şi 15-30, Halep a reuşit trei puncte consecutive şi şi-a fructificat singura dată serviciul, în acest meci, potrivit News.ro.

Ea a avut probleme la serviciu în acest meci, procentajul fiind de 53% la primul serviciu și doar 11% la al doilea.

Simona Halep a fost semifinalistă anul trecut la Wuhan. Ea va primi pentru participarea de anul acesta 14 mii de dolari și 60 de puncte WTA.

884