Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Simona Halep dezvăluie de la cine a primit cel mai important mesaj de felicitare

simona_halep_mesaj_felicitare.jpg

Simona Halep, noul număr 1 WTA, după turneul de la Beijing (Foto: AFP/Greg Baker)
Simona Halep, noul număr 1 WTA, după turneul de la Beijing (Foto: AFP/Greg Baker)

Noul lider al clasamentului mondial la tenis feminin, Simona Halep, s-a întors luni în România. Constănţeanca spune că următorul ei obiectiv este să câştige un turneu de Grand Slam şi să se menţină cât mai mult pe primul loc WTA.

Simona Halep a declarat la sosirea pe aeroportul Otopeni că a primit multe mesaje de felicitare după ce a devenit numărul 1 WTA, dar cel mai important în opinia sa a fost cel de la jucătoarea americană Serena Williams: “Am primit câteva sute de mesaje şi vreau să mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase! Am văzut multe poze de pe Twitter cu jucătoare care m-au felicitat şi m-am bucurat. Însă un mesaj pe Instagram, personal şi deosebit, a fost de la Serena, nu mă aşteptam. Ştiam că este o persoană deosebită şi specială. Mesajul ei chiar m-a bucurat enorm. Poate cel mai important mesaj pe care l-am primit şi mi-a scris cuvinte frumoase. Eu nu am avut curajul să o felicit atunci când a născut, aşa că am făcut-o acum şi pot să spun că nu este doar cea mai bună jucătoare din lume, este şi un om deosebit”.

Simona Halep spune că următorul ei obiectiv este să câştige un turneu de Grand Slam: “Este o onoare să fiu astăzi aici, mi-aţi făcut ziua mai frumoasă cu această primire. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi familiei mele, care a crezut tot timpul că pot ajunge aici. Mă bucur că sunt acasă şi această zi va rămâne tot timpul în sufletul meu. Visul meu a devenit realitate şi mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români. Va rămâne în istorie această zi în care o româncă a devenit numărul unu mondial şi mă bucur că sunt eu acea persoană. E greu să definesc bucuria pe care am simţit-o, cadoul meu aş vrea să fie sănătate pentru a juca cât mai mulţi ani. Simt mereu susţinerea tuturor, chiar şi a celor care mă critică. Uneori sunt foarte bune şi le mulţumesc şi lor. Au fost mulţi ani de când am început tenisul, au fost multe greutăţi, multe sacrificii, dar când am ţinut acel număr unu în braţe am uitat tot. Acum vreau să câştig un turneu de Grand Slam şi să mă menţin cât mai mult timp pe locul întâi. Nu cred că aş putea avea presiune mai mare decât am avut săptămâna trecută, dorinţa de a ajunge numărul unu a fost mult prea mare şi m-a copleşit în finală. Acum trebuie să mă şi bucur pentru ceea ce am realizat”.