Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Surpriză de proporţii la Turneul Campioanelor: Simona Halep, eliminată din competiţie

surpriza_proportii_turneu_campioane_simona_halep_eliminata.jpg

Simona Halep, eliminată la Turneul Campioanelor (Foto: AFP/Roslan Rahman)
Simona Halep, eliminată la Turneul Campioanelor (Foto: AFP/Roslan Rahman)

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, de la Singapore. Liderul mondial a pierdut în faţa sportivei ucrainene Elina Svitolina, cu scorul de 3-6, 4-6.

Simona Halep avea nevoie de o victorie în meciul cu Elina Svitolina, pentru a se califica în semifinalele Turneului Campioanelor. Românca înregistrase anterior o victorie, cu sportiva franceză Caroline Garcia şi o înfrângere, cu daneza Caroline Wozniacki.

Elina Svitolina ratase înaintea meciului cu Halep orice şansă de a se mai califica în semifinalele competiţiei din Singapore.

Românca a făcut multe greşeli în meciul de vineri, iar antrenorul Darren Cahill a intervenit, încercând să o calmeze şi recomandându-i să înalţe mingile pe reverul adersarei şi să încerce să intre mai mult în teren, potrivit News.ro.

În semifinale, Caroline Garcia va evolua cu sportiva cehă Karolina Pliskova. Aceasta poate deveni numărul unu mondial, dacă va câştiga turneul.

În a doua semifinală se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki şi americanca Venus Williams.

Simona Halep va fi premiată la Singapore cu 300 de mii de dolari şi 500 de puncte WTA. Pentru ea, sezonul 2017 a luat sfârşit.

381