Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Anastase, despre postarea premierului pe Facebook: Du-te, Ponta, du-te!

Victor Ponta vrea de foarte mult timp să candideze la Preşedinţie. Iată ce declară la RFI vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase. Ea a comentat postarea premierului pe Facebook, în care lasă de înţeles că s-ar putea retrage din politică.

Roberta Anastase nu crede în cuvintele premierului Ponta: "Ca să fiu sinceră, prima reacţie ar fi: du-te, Ponta, du-te! Din păcate, ştiu că asta este încă o minciună. Dacă e să vorbim despre ideea de a-şi petrece timpul cu familia, uitaţi-vă că încă din acest week-end domnul Ponta s-a aflat într-o vizită privată, plecat din ţară, alături de soţia lui. Deci nu se pune problema să-şi aloce din timpul lui familiei, în mod evident de-a lungul timpului am văzut că pune deasupra intereselor ţării interesele familiei sale şi ale prietenilor săi apropiaţi".

Vicepreşedintele PDL spune că Victor Ponta va candida la Preşedinţie: "Ce ştiu sigur e că Victor Ponta îşi doreşte de foarte mult timp să candideze la Preşedinţie, mai precis încă din momentul în care a câştigat preşedinţia Partidului Social Democrat. Asta o ştim de foarte mult timp, noi cei din Partidul Democrat Liberal am şi spus acest lucru de nenumărate ori. E un plan pe care şi-l urmăreşte, e o tentativă de comunicare această postare pe Facebook, care în schimb este o tentativă eşuată, pentru că a avut nevoie de încă trei sau patru translatori, care să ne explice ce-a vrut poetul să scrie în creaţia sa artistică, în cazul nostru, ce-au postat ei de fapt în numele lui Victor Ponta pe Facebook".

Premierul Victor Ponta a scris acum câteva zile pe Facebook că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", îşi doreşte să lase locul în politică altora, "mai tineri", iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

Roberta Anastase, intervievată de Cosmin Ruscior, despre postarea premierului Victor Ponta pe Facebook