Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Atanasiu: Victor Ponta nu are motive să stea liniştit, sunt foarte mulţi parlamentari PSD nemulţumiţi de Guvern

PNL va depune moţiunea de cenzură când va avea şanse reale să dărâme Guvernul Ponta. O spune la RFI vicepreşedintele liberal, Teodor Atanasiu. El susţine că sunt "foarte-foarte mulţi parlamentari nemulţumiţi de activitatea guvernamentală, inclusiv în interiorul PSD".

Când va depune PNL moţiunea de cenzură? "Bineînţeles că ne vom pregăti să depunem moţiunea de cenzură în momentul în care considerăm că avem o susţinere parlamentară mare şi avem şanse reale să dărâmăm Guvernul Ponta", declară Teodor Atanasiu.

În opinia liberalului, "s-au schimbat total datele problemei în anul 2015, faţă de ce a fost în anii trecuţi. Să nu uităm că sunt foarte-foarte mulţi parlamentari nemulţumiţi de activitatea guvernamentală, inclusiv în interiorul PSD-ului. Am auzit foarte multe voci inclusiv parlamentare care cer Guvernului Ponta să plece, din interiorul PSD-ului şi de aceea eu n-aş sta atât de liniştit cum stă domnul Ponta, fiindcă i-a trecut bugetul. Una este votul la buget în decembrie 2014, alta este primăvara lui 2015".

 
Teodor Atanasiu, intervievat de Cosmin Ruscior, despre moţiunea de cenzură a PNL