Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Mircea Geoană: Vanghelie este un organizator mai bun decât Dragnea

Senatorul Mircea Geoană declară la RFI că Marian Vanghelie este un organizator mai bun decât preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. Geoană şi Vanghelie au lansat duminică proiectul social-democrat "România noastră".

Întrebat dacă nu este riscantă asocierea de imagine cu Marian Vanghelie, Mircea Geoană a răspuns: "Nu toată lumea este pe acelaşi calapod. Ca şi capacitate de organizare, Vanghelie e mai bun decât Dragnea, vă spun asta ca un profesionist în politică".

Senatorul spune despre Marian Vanghelie că "poate că nu a avut şansă la începutul vieţii sale să aibă norocul să poată să meargă la cele mai bune şcoli, cum eu şi alţii am avut, poate, şansa aceasta. Deci cred că ideea că fiecare trebuie să-şi facă partea la care se potriveşte, la ce este pregătit este valabilă şi aici. Şi nu toată lumea care votează este neapărat o lume care are aceleaşi preferinţe pe care eu sau dvs. sau alţii le pot avea. Trebuie să respectăm fiecăruia ceea ce ştie să facă bine, cu un singur criteriu, care pentru mine este absolut, acela de a nu fi certat cu legea".

Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au fost excluşi din PSD, după alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Cei doi au lansat duminică proiectul social-democrat "România noastră".

Mircea Geoană, intervievat de Cosmin Ruscior, despre colaborarea cu Marian Vanghelie în proiectul "România noastră"
606