Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


(VIDEO) Actorul din The Hobbit dezvăluie pe cine va susţine la alegerile din UK

În caz că v-aţi întrebat vreodată cu cine ar vota Bilbo Baggins la alegerile generale din Marea Britanie, Martin Freeman tocmai a dezvăluit că va susţine Partidul Laburist, informează The Independent.

Actorul Martin Freeman, cunoscut pentru rolurile din "The Hobbit" şi "Sherlock" apare într-un clip de promovare a Partidului Laburist din Marea Britanie.

În această înregistrare, actorul îşi motivează alegerea, spunând că valorile în care crede el sunt legate de comunitate, compasiune şi decenţă.

"Ne aflăm în campania pentru alegerile generale şi în tot acest timp veţi auzi o grămadă de oameni din stânga şi din dreapta spectrului politic", spune Martin Freeman spre camera de filmat.

"Toate acestea vă vor înnebuni. Probabil, mă vor înnebuni şi pe mine, dar nu închideţi încă televizorul", continuă actorul.

"Valorile mele sunt legate de comunitate, compasiune, decenţă; aşa am fost crescut eu", spune starul din "The Hobbit".

El susţine că un vot pentru Partidul Conservator ar arunca ţara într-un "rollercoaster de tăieri", în timp ce Partidul Laburist se va asigura că economia va funcţiona "în beneficiul tuturor", nu doar în favoarea "puţinilor privilegiaţi".

Actorul reuşeşte să spună toate acestea fără să pronunţe nici măcar o dată numele liderului laburist, Ed Miliband.

Clipul urmează să fie difuzat la televizor începând de marţi, 31 martie.